Hívjon bizalommal! (+36) 30 249-18-69

Velencei Karnevál 2024 - Autóbuszos programjaink

 

A 2024-es velencei karnevál január 26-tól február 11-ig tart. Az évente megrendezett ünneplés lényege, hogy Velence „elüldözi a téli sötétséget, és új életre kel”. A Karnevál (Carnevale) időszakában Velence, a világ legvarázslatosabb városa megtelik maszkos-bulizós járókelőkkel, akik modellt állnak, tollászkodnak, táncolnak, és flörtölnek, ezzel eleget téve a város elég szürreális, ám csodálatos tradicionális szokásának. Ha Pietro Longhi, vagy Gabriele Bella XVIII. század béli, Velencét ábrázoló festményeire tekintünk a Querini Stampalia Galériában, vagy a Ca’ Rezzonico múzeumban, rájöhetünk, pontosan mi a lényege ennek a csodálatos Velencei partinak. Hiszen ez egy nagyon különleges esemény, és remek alkalom arra, hogy eddig ismeretlen, és izgalmas formájában lásd a várost.

 

Autóbuszos programjaink - non stop, illetve 1 éjszakás szállással

 

Nyitó hétvége - Non Stop
Indulás Érkezés Ár/fő (Ft) Alvás  
01.26.
péntek
01.28.
vasárnap
22.900 Buszon Foglalás
Nyitó hétvége - Non Stop 
Indulás Érkezés Ár/fő (Ft) Alvás  
02. 02.
péntek
02. 04.
vasárnap
22.900 Buszon Foglalás
Záró hétvége - Non Stop 
Indulás Érkezés Ár/fő (Ft) Alvás  
02. 09.
péntek
02.11.
vasárnap
22.900 Buszon  Foglalás


Útvonalak, felszállási lehetőségek
 

Déli útvonal - M7
Város Helyszín Felszállás Felszállás felára
Budapest M1 (kis földalatti) Mexikói úti végállomás 21:45-22:00  NINCS
Székesfehérvár TESCO parkoló 22:50-23:00
Siófok TESCO parkoló 23:20-23:30
Nagykanizsa  M7 INA kút (Zalakomári pihenő)  


*Az északi és középső útvonal csak elegendő jelentkező esetén garantált! Erről legkésőbb az utazást megelőző 14. napon tájékoztatjuk utasainkat.
 

A programra való jelentkezéshez csak kattintson a Foglalás menüpontra, válassza ki az Önnek megfelelő időpontot és értelemszerűen töltse ki a megjelenő űrlapot. Kérjük, hogy pontosan adja meg az ott kért információkat! Az adatokat a szerződés megkötése miatt kell megadnia. Ügyintézőink CSAK PROBLÉMA ESETÉN veszik fel Önnel a kapcsolatot a regisztrációt követően. Tájékoztatás nélkül a foglalás automatikusan érvényes.

FONTOS: A foglalásokat az e-mailes visszaigazolásunktól számított legfeljebb 3 munkanapig tudjuk tartani, ezalatt kérjük, hogy rendezze a befizetését. Átutalás esetén ügyeljen arra, hogy akár 1-2 napig is eltarthat, mire megérkezik bankszámlánkra a pénz, ezért javasoljuk, hogy már a visszaigazolás napján indítsa el az átutalást. Amennyiben az indulás hetében történik a foglalás, úgy a befizetési határidő 1 munkanap.

Természetesen irodáinkban mindig szívesen fogadjuk utasainkat! Irodáink elérhetőségét és nyitva tartási idejét a Kapcsolat menüpontra kattintva érheti el.
Jelentkezéskor, kérjük, adják meg a nevüket (ahogyan az úti okmányban szerepel), telefonszámukat (melyen szükség esetén irodánk által és az utazás során is elérhetőek), pontos lakcímüket (irányítószám, város, utca, házszám) e-mail címüket (melyet rendszeresen ellenőriznek), pontos születési dátumaikat (utaslisták és a biztosítás miatt kérjük) és az Önökkel utazó utastársaik nevét is. 
Amennyiben a megadott telefonszám vagy e-mail cím hibás, nem tudjuk a kapcsolatot felvenni Önnel, így kérjük, a foglalás véglegesítése előtt kiemelt figyelemmel ellenőrizze le, hogy mindkét adatot helyesen írta-e be a foglalás során!
 
FONTOS: A jelentkezéskor megadott mobiltelefon egész nap legyen feltöltött és bekapcsolt állapotban, hiszen idegenvezetőnk csak ezen tudja elérni Önöket. Kérjük, indulás előtt győződjenek meg róla, hogy a telefonjuk külföldön is használható-e, automatikusan átáll a külföldi hálózatokra vagy manuálisan kell bekapcsolni. Autóbuszainkon mobiltelefonok töltésére nincs lehetőség! Ha van, célszerű mobil töltőt magukkal hozni. Egyes éttermekben, bárokban a személyzet szívesen segít (ha van rá lehetőség) a telefonok töltésében, azonban ehhez kérik a saját telefonunk hálózati töltőjét.
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

A feltüntetett ár tartalmazza az utazás és idegenvezetés költségeit, de nem tartalmazza a BBP biztosítást, illetve a helyszíni belépőket.

KÖZELEG A 2024-ES VELENCEI KARNEVÁL IDŐPONTJA!

 

 


Velence

29 °C

kevés felhő
páratartalom: 60 %
szél: 7.2 km/h K
06.21.

25 °C
06.22.

25 °C
06.23.

22 °C
06.24.

24 °C