Hívjon bizalommal! (+36) 30 249-18-69

Információk a Bankkártyás fizetési módrólA bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan fizethet weboldalunkon. A kiválasztott szolgáltatás megrendelése után Önt az Unicredit Bank fizetőoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával.

Vásárlóinknak csak annyi a dolguk, hogy a fizetési mód kiválasztásánál a "Fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrző kódot (CVC/CVV) megadják. A Bank a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa Electron (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrző kód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben az Ön Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön Bankjánál.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.
 

Az Ön személyes adatainak védelme az Eurotravel Kft. és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak ( 1992. évi LXIII. törvény).

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk, kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

A kártyabirtokos részéről felmerülő reklamáció benyújtásának módja, feltételei

A weboldalon megvásárolt szolgáltatással kapcsolatos információkat, a Szolgáltatóval létrejött jogviszony kereteit az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) dokumentum tartalmazza, melyet weboldalunk főoldalán találhat meg. Az ÁSZF tartalmazza az esetleges reklamáció benyújtásának illetve a bankkártyával fizető kártyabirtokos kártalanításának módját és feltételeit. Külön kiemeljük, hogy az EU 524/2013 rendelet értelmében bankkártyával fizető ügyfeleinknek lehetőségük van online vitarendezési platformon is benyújtani panaszukat, az alábbi linken:

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=EN

 

KÖZELEG A 2024-ES VELENCEI KARNEVÁL IDŐPONTJA!

 

 


Velence

29 °C

kevés felhő
páratartalom: 61 %
szél: 7.2 km/h K
06.21.

25 °C
06.22.

24 °C
06.23.

24 °C
06.24.

25 °C