Hívjon bizalommal! (+36) 30 249-18-69

A megrendelés lemondásának módja, feltételei, az elállás joga 


Lemondási feltételek, az elállás joga


Az Utas/Megrendelő jogosult a megrendelt utat lemondani, a megrendeléstől elállni. A lemondást írásban - a www.eurotravel.hu honlap Kapcsolat menüpontjában, illetve az Imresszumban szereplő e-mail címeken, vagy személyesen teheti meg.

Az Utas/Megrendelő kötbérmentesen akkor mondhatja le az utazást, ha a mindenkori Magyar Kormány tiltólistára helyezi az adott országot, ahova az utazás eredetileg szólt. Ebben az esetben az Utas által befizetett előleg, vagy teljes részvételi díj 100%-ban visszatérítésre kerül az Utazási Iroda által. Ez esetben, egyik felet sem terheli felelősség, mivel a körülmények saját akaratuktól függetlenül merültek fel. A fenti okokból bekövetkezett változásokért az Utazási Iroda kártérítési felelősséggel nem tartozik.

Az Utas/Megrendelő elállása esetén az Utazási Iroda a befizetett részvételi díjat visszatéríti, ám  – eljárási és ügyviteli költségei kompenzálására – bánatpénzként a már befizetett összegből az alábbi összegeket feltétel nélkül visszatartja:

  • 60-35 nappal az indulás előtt történő lemondás esetén 25 %, de minimum 3.000 Ft/fő
  • 34-25 nap között a teljes részvételi díj 30%-a
  • 24-15 nap között a teljes részvételi díj 50%-a
  • 14-8 nap között a teljes részvételi díj 75%-a
  • az indulást megelőző 7 napon belüli lemondás vagy az induláskor meg nem jelenés esetén a részvételi díj 100%-a.


A részvételi díj nem tartalmaz útlemondási biztosítást. Az indulást megelőző 7. napon belüli - bármilyen okból történő - útlemondás esetén a kötbér a részvételi díj 100 %-a.
(Lemondási időponton azt kell érteni, amikor az Utas elállási szándékát írásban bejelenti. A lemondás akkor tekinthető elfogadottnak, ha arról az Utazási Iroda tudomást szerzett és azt írásban visszaigazolta.)


A visszatérítés módja


A fenti feltételek szerint az Utas/Megrendelő részére visszafizetésre kerülő részvételi díjat az Utazási Iroda átutalással vagy készpénzben teljesíti. Az erre vonatkozó igény a weboldalon található e-mail címeken jelezhető írásban. Ennek során meg kell adni:

  • készpénz visszafizetés esetén az igényelt időpontot és Euro Travel iroda címét
  • utalásnál a bankszámla számot.
KÖZELEG A 2024-ES VELENCEI KARNEVÁL IDŐPONTJA!

 

 


Velence

28 °C

tiszta égbolt
páratartalom: 65 %
szél: 10.8 km/h DDK
07.22.

26 °C
07.23.

25 °C
07.24.

25 °C
07.25.

24 °C