Hívjon bizalommal! (+36) 30 556-50-00

Velencei Karnevál 2020 - Záró hétvége autóbusszal, 1 éjszaka szállással


A 2020-as Velencei Karnevál február 7-től március 1-ig tart. Ennek az évente megtartott ünneplésnek a lényege, hogy Velence „elüldözi a téli sötétséget, és új életre kel”. A Karnevál (Carnevale) közben Velence, a világ legvarázslatosabb városa meg fog telni maszkos-bulizó járókelőkkel, akik modellt állnak, „tollászkodnak”, táncolnak és flörtölnek, ezzel eleget téve a város elég szürreális, ám csodálatos tradicionális szokásának.
Ha Pietro Longhi, vagy Gabriele Bella XVIII. századbéli, Velencét ábrázoló festményeire tekintünk a Querini Stampalia Galériában, vagy a Ca’ Rezzonico múzeumban, rájöhetünk, hogy pontosan mi a lényege ennek a csodálatos Velencei partinak. Tény ami tény, nem való mindenkinek. Nagyon nagy tömeg gyűlhet össze, és népszerűsége miatt a hotelek, és éttermek árai nagyon megemelkednek. Mindazonáltal ez egy nagyon különleges esemény, és remek alkalom, ha eddig ismeretlen és izgalmas formájában szeretnéd látni a várost.


Felszállási helyek

A Záró hétvége (február 21-23.) autóbuszos 1 éjszaka szállással programunk „déli útvonala” Magyarországon az M7-es autópályán halad. Ennek megfelelően nem csak Budapesten van lehetőség a felszállásra, hanem Székesfehérváron, Siófokon és Nagykanizsán is.


A program

Péntek: Indulás Budapestről 22:00-kor,  az Euro Travel feliratú autóbuszokkal. Folyamatos utazás technikai pihenőkkel Punta Sabbioni-ba.
Szombat: Érkezés a reggeli órákban, majd behajózás Velencébe. 
Szombat délelőtt: Velencei városnézés: Riva degli Schiavoni – Chiesa della Pieta’(Vivaldi temploma, megtekintése kívülről) – Sóhajok hídja – Piazzetta – Piazza San Marco (Szent Márk tér) – Szent Márk Bazilika (megtekintés kívülről) – Via Mercerie – Ponte di Rialto (Rialto híd). Ezt követően szabadprogram.
Szombat kora délután: Fakultatív kirándulás a világhírű muranói üvegmanufaktúrába. Rövid látogatásunk során kétféle technika bemutatásával kapunk betekintést az üvegfúvók tradicionális munkájába. Ezt követően vásárlási lehetőség, majd rövid séta a szigeten található „Basilica di Santa Maria e Donato” bazilikához, ahol Gellért püspökünk földi maradványait helyezték el. Ezt követően visszautazás Velencébe. Szabadprogram a karneváli forgatagban
Szombat este: Kihajózás Punta Sabbioni-ba, majd utazás a Lido di Jesolo-ban (vagy környékén) található 3*-os szállodába. Fakultatív vacsora a szállodában.
Vasárnap: Reggeli után utazás a Triesztben található Miramare kastélyba. Belépő a kastélyba: kb. 8 €/fő. Aki a kastélyba nem szeretne bemenni, sétálhat addig a kastély gyönyörű kertjében is, ahová a belépés ingyenes. Érkezés Budapestre az esti/késő esti órákban. (A forgalom és az útviszonyok függvénye a pontos hazaérkezés!)

A helyszínen kötelezően fizetendő hajójegy és "velencei turista adó" 45 €/fő 
Fakultatív program: 15 €/fő - Murano sziget és az üveggyár látogatása

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Az ár tartalmazza
Az utazás és idegenvezetés költségeit, 1 éjszaka szállást, reggelivel

Az ár nem tartalmazza
BBP  biztosítást, belépőket.
Fakultativ vacsora felár: 2.900 Ft/fő, Egyágyas felár: 9.900 Ft/főAz esemény kezdete
2020.02.21
Az esemény vége
2020.02.23
Ár / fő
29 900 Ft
Útvonal / Felszállási helyek
Déli útvonal (M7) - Budapest - Székesfehérvár - Siófok - Nagykanizsa

Erre az útvonalra és időpontra minden hely elkelt. Válasszon másik időpontot.KÖZELEG A 2020-AS VELENCEI KARNEVÁL IDŐPONTJA!

 

 


Velence

21 °C

borús égbolt
páratartalom: 73 %
szél: 3.6 km/h ÉNy
07.11.

22 °C
07.12.

21 °C
07.13.

22 °C
07.14.

22 °C